Oikeiden urheilurintaliivien vahvuudet

Oikeiden urheilurintaliivien vahvuudet

29. 6. 2021 9 min. luetaan

Urheilurintaliivit ✅ ovat naisille ultimatiivinen ase urheilussa. Äärimmäisen tärkeä ja voimakas apukeino.

Rinnat pomppivat. Suora ja kohdistettu vaikutus erittäin tärkeään kehon alueeseen. Mutta niinhän se on: Rinnat pomppivat. Ja muodostaen tässä liikkeessä kahdeksikon kuvion, jossa rintojen nivelsiteet venyvät urheilun aikana. Jos et tue tätä liikettä oikeilla urheilurintaliiveillä, tämä voi aiheuttaa hankautumisia, rintakipua, rintojen laajenemista, suorituskyvyn menetyksen ja epämukavuutta. Joten urheilurintaliiveissä on taikaa - taikaa saada hankaus katoamaan, parantaa suorituskykyäsi ja muuttaa epävarmuus itseluottamukseksi. Tarvitset vain oikeat liivit - ja onneksi tämä hanke ei ole yhtä vaikea kuin löytää „se oikea“ elämäsi mies.

Síla perfektní sportovní podprsenky

Yhdessä Niken kanssa olemme omistautuneet tälle aiheelle: 5 erilaista naista, 10 erilaista rintaa, yksi yhteinen tavoite: löytää täydelliset urheilurintaliivit ja kehittää opas kaikille naisille, jotka eivät ole vielä löytäneet itselleen oikeaa mallia. Ja tämänhetkisten tilastojen mukaan tämä koskee 70 prosenttia kaikista naisista. Kiehtovaa/hytkähdyttävää, kun ajatellaan, että 43,9 prosenttia kaikista Saksan naisista on naimisissa ja on oletettavasti löytänyt elämänsä kumppanin. Joten onko sittenkin helpompaa löytää täydellinen mies kuin täydelliset urheilurintaliivit? Jos aiemmin olit tätä mieltä, et varmasti enää usko niin, kun olet lukenut tämän artikkelin loppuun.

Kun haluat valita oikeat urheilurintaliivit, sinun tulee harkita kahta seikkaa: Kuppikokosi ja urheilulajisi vaikutustaso rintojen liikkuvuuteen. Seuraavassa selitämme näitä seikkoja tarkemmin ja annamme lopussa perustellun yksilöllisen suosituksen, minkälaiset liivit juuri sinä tarvitset.

Urheilusi vaikutustaso

Urheilurintaliivejä valittaessa lajin vaikutus rintojen liikkeeseen on erityisen tärkeä. Tai toisin sanoen voit kysyä itseltäsi: "Kuinka paljon rintani pomppivat urheilun aikana." Teemme eron seuraavien tasojen välillä: Kevyt vaikutus, keskisuuri ja suuri vaikutus.

Kevyen vaikutuksen urheilua ovat esimerkiksi jooga ja pilates. Nämä ovat urheilulajeja, joissa on alhainen vaikutus rintoihin , hitaat liikkeet ja mieluiten ei hyppyjä. Rinnat eivät liiku niin paljon ja siksi tarvitsevat vain vähän tukea. Mutta se ei tarkoita, että voit harjoittaa näitä lajeja ilman urheilurintaliivejä! Vaikka menisit vain kävelylle tai joogaisit kotona, jossa kukaan ei sinua näe: Harjoittelusi voi silti aiheuttaa sidekudoksen vaurioita ja löystymistä. Ja olen varma, että et urheile saadaksesi riippuvan poven aikaisemmin - joten ehkä sinun pitäisi vaihtaa kevyen urheilun rintaliiveihin useammin.

Keskivahva urheilua ovat voimaharjoittelu ja spinning eli sisäpyöräily. Nämä urheilulajit liittyvät nopeampiin liikkeisiin ja nyt myös hypyt ovat sallittuja - mutta vain maltillisesti ja vain hieman pomppien. Urheiluliivien on siis pystyttävä kompensoimaan enemmän liikkumista.

Suuren vaikutuksen urheilulajeja ovat juoksu, jalkapallo, tennis, nyrkkeily tai tanssi. Siksi kaikki toiminta, joka aiheuttaa paljon liikkeitä rintoihin vaatii tehokasta tukea.
Koska harrastat todennäköisesti useampaa kuin yhtä urheilulajia, tarvitset erilaisia urheiluliivejä eri urheilulajeihin.

Urheiluliivien koko

Täydellisten urheiluliivien löytämiseksi sinun on tiedettävä rintaliiviesi oikea koko. Et ole koskaan kuullut sanoja "nauhamittaus" ja "kuppikoko"? Sitten sinun ei todellakaan pidä ohittaa tätä kriteeriä ja ottaa nopeasti mittanauha käteen.

Liivikoon mittaus: Mittaa kylkiluiden ympäriltä rintojesi alapuolelta. Ihannetapauksessa sinun pitäisi olla rento ja hengittää ulos. Joten älä pidätä hengitystäsi ja huijaa, koska tämä on vain rintojesi huijaamista! On parasta antaa molempien käsivarsien roikkua mittauksen aikana. Tämä on tietysti mahdollista vain, jos sinulla on joku avuksi. Muuten voit silti antaa toisen käden roikkua rentona, kun taas toinen pitelee mittanauhaa.

Kuppikoko: Tämä viittaa etäisyyteen rintojen kärjistä kaulan yli. Ja kyllä, voin aavistaa kysymysmerkit silmissäsi käytännössä Internetin välityksellä - älä huoli, minulla ei ollut aluksi aavistustakaan, mitä se tarkoitti. Siis: Rinnanympärys on rintojen täyteläisin ja näkyvin osa. Suurin rintojen ympärysmitta voi olla rinnan ylä- tai alaosassa - tämä vaihtelee naisesta toiseen. Ja nyt mittaat oikealta rinnan kärjestä kaulan yli vasemman rinnan kärkeen. Ja siinä se sitten on: Tämä on kuppikokosi.

Halter

Joten meillä on nyt kaksi mittaa ja tietysti on myös kätevä kokotaulukko. Nike-urheiluliivit ovat saatavilla koossa XS - 2XL. Ja nyt sinun on vain löydettävä oikea koko mittaustesi perusteella. Harmaalla merkitty koko viittaa erittäin suurella todennäköisyydellä siihen, että tämä koko sopii sinulle. Jos päädyt kokoon, jota ei ole merkitty harmaalla, on suositeltavaa aloittaa tästä koosta ja siirtyä sitten viereisiin mittoihin.

Sizes

Ja lopuksi, hyvän istuvuuden tarkistus: 
Peittävätkö rintaliivit koko rinnan?
Pysyvätkö liivit paikallaan liikunnan aikana?
Olkaimet eivät purista, leikkaa tai häiritse muulla tavalla?
Käytätkö toiminnallista materiaalia?
Ja pidätkö myös itsestäsi urheiluliiveissä?
Kun olet ruksannut viisi valintamerkkiä, olet jo todella lähellä täydellistä urheiluliivimalliasi.

Täydelliset urheiluliivit

Niin epäromanttiselta kuin se kuulostaakin, seuraava kaava pitää avaimen menestykseen:

Urheilusi vaikutustaso + rintojesi koko = urheiluliivien tukitaso

Tämä tarkoittaa sitä, että tarvitset suuritehoisiin urheilulajeihin (juoksu, jalkapallo, tennis, nyrkkeily, tanssi jne.) urheiluliivit, joilla on suuri tuki kuppikoosta riippumatta.

Ja päinvastoin, naiset, joilla on suuri kuppikoko (Bra Cup L - 2XL), tarvitsevat myös urheiluliivit, joilla antavat korkean tuen urheilulajista riippumatta.

Kaikissa muissa tapauksissa rintojen koon ja urheilulajin vuorovaikutus määrittelee optimaaliset urheiluliivit ja siten parhaan mahdollisen tuen.

Tässä selventävä kuva:

Recommended sport bras

On tärkeää huomauttaa, että nämä ovat vain suosituksia. Jos mielummin pidät urheiluliivejä, joissa on vahvempi tuki myös pienitehoisen urheilun aikana, se on täysin ok.

Nike Proven Classics - urheiluliivit

Katsotaanpa tarkemmin kuumia ehdokkaita tittelille "täydelliset urheiluliivit".

Kevyesti tukevat urheiluliivit: Nike Indy-urheiluliivit

Nike Indy Bra - urheiluliivit on suunniteltu kestämään koko päivän. Nämä rintaliivit ovat pehmeämpiä ja vähemmän rakenteellisia - ihanteellisia pienemmille kuppikoille ja matalan intensiteetin urheiluun.

Haluan Nike Indy-urheiluliivit

Keskivahvan tuen urheiluliivit: Nike Swoosh-urheiluliivit

Swoosh-urheiluliivit peittävät enemmän, niissä on leveämmät olkaimet ja tiukempi tuki kuin Indy-urheiluliiveissä. Nämä tarjoavat enemmän tukea samalla mukavuudella. Ne ovat saatavilla pehmusteella ja ilman.

Haluan Nike Swoosh-urheiluliivit

Korkean tuen urheiluliivit: Nike Flyknit FENOM-urheiluliivit

Flyknit FE/NOM-rintaliivit tarjoavat joustavuutta, suurta tukea, turvallisen puristavaa tunnetta ja minimaalista rintojen pomppimista. Ne tarjoavata suuren mukavuuden, vahvat hihnat ja sisäänrakennetut kupit pitämään povesi sisällä ja poistamaan paineet hartioistasi. Nämä urheiluliivit on suunniteltu olemaan kaikista kevyimmät urheiluliivit korkean tehon urheiluun. Tämä tekee niistä sopivan kaikille naisille ja kaikille urheilulajeille.

I Want My Nike Flyknit FENOM

Erittäin korkean tuen urheiluliivit: Nike Alpha-rintaliivit

Nike Alpha-urheiluliivit on suunniteltu pitämään povesi paikoillaan lähtölaukauksen jälkeen. Esimuotoillut kupit tarjoavat suuren rasituksen kestävän napakan pidon. Säädettävä kiinnitys takana mahdollistaa yksilöllisen istuvuuden. Nike-klassikoistamme nämä antavat sinulle vahvimman tuen.

Haluan Nike Alpha-urheiluliivit
 
Älä unohda: Jokainen nainen on yksilöllinen ja se on hyvä asia!

Kuvauksen aikana minulle tuli selväksi, kuinka erilaisia me kaikki olemme urheiluliivien valinnassa. Ensi silmäyksellä voimme kaikki näyttää hyvin samanlaisilta, mutta tarkemmin katsomalla näet erot hyvin selvästi. Vaikka jotkut meistä tarttuvat suoraan kirkkaimpiin urheiluliiveihin, ovat toiset varautuneempia ja suosivat neutraaleja sävyjä. Samoin on erilaisia mieltymyksiä tuen tason suhteen. Jos tunnet olosi mukavaksi tekemällä staattisia venytysharjoituksia urheiluliivissä, joissa on vahva tuki, miksipä ei? Ja vaikka tuntisit olosi paljon mukavammaksi eri koossa tai eri tuella, se on täysin ok. Tärkeintä on, että SINÄ tunnet olosi mukavaksi ja et tunne kipua. Luulen, että jokaisen naisen on voitettava itsensä seistessään kameran edessä urheiluliiveissä. Vaikka hän kuinka muutoin olisi tyytyväinen itseensä ja kehoonsa. Mutta urheiluliiveissä, joissa tunnet olosi mukavaksi, joista pidät ja jotka tuntuvat hyvältä, on tämä paljon helpompaa. Ja sen pitäisi olla tavoitteemme: tuntea olonsa itsevarmaksi ja hyväksi urheiluliiveissä.

Johtopäätökseni

Urheiluliivit ovat naisten paras ase urheilussa. Tämä on äärimmäisen tärkeä ja voimakas tekijä. Ne voivat muuttaa harjoittelun kidutukseksi. Ne voivat saada sinut hyppimään villisti edestakaisin suihkussa kaikenlaisten hankaumien vuoksi. Ne voivat heikentää itseluottamustasi.
Mutta ne voivat myös antaa sinulle paljon, kun olet löytänyt ne oikeat. Täydelliset urheiluliivit antavat sinulle tunteen, että ne tuskin ovat päällä. Tunteen pitäisi olla kevyr ja rento. Niiden on annettava tukea ilman rajoituksia. Niiden on tuettava huomiota herättämättä. Kuten täydellisen kumppanin kohdalla – mutta ovat helpommat löytää. Ovat lähellä kuin sydänystävä.

Löydä omasi