MID SEASON SALE OSTA NYT
Top 12 reput ja laukut

Top 12 reput ja laukut

16. 8. 2021 1 min. luetaan

Etsitkö laukkua tai reppua etkä tiedä mitä valita tästä laajasta valikoimasta? Sitten olet tullut oikeaan paikkaan! Valitse reppu kaupunkiin, kuntosalille tai urheiluun. Meillä on jokaiselle jotakin.

TOP 12 reput ja laukut

batohyspace

Tarvitsetko monikäyttöisen laukun tai repun, jonka voit ottaa mukaan kaupungille ja joka on sekä kompakti että käytännöllinen? Tässä repussa on erillinen kannettavan tietokoneen holkki ja se on erittäin mukava ja kätevä matkustamiseen.

  • Ekovinkkimme: adidas TIRO-laukku, joka ehdottomasti tekee jotain planeetan hyväksi! Se on osittain valmistettu kierrätysmuovista, joka on kerätty rannoilta ennen kuin se saastuttaa merta.

Haluatko erottaa arjen ja aktiivisen elämän toisistaan? Urheilulaukut sopivat mihin tahansa urheilulajiin, sillä ne ovat erittäin tilavia ja monipuolisia, ja joissakin on vedenpitävä päällinen, joten voit treenata säässä kuin säässä. Naiset varmaan arvostavat pienempää ja tyylikkäämpää laukkua.

Oletko enemmän reppufani? Sitten meillä on varmasti jotain sinulle. Monissa repuissa on erillinen lokero likaisille vaatteille tai kengille, ja ne ovat todella käteviä ja hyvin järjestettyjä.

Oletko jo tehnyt valintasi?