ПРОДАЖБА: 20% отстъпка за обувки TYR Купи сега
Teknologiat
Mizuno Wave

Ainutlaatuinen teknologia, joka yhdistää toiminnallisen juoksukengän kaksi perusedellytystä - jousituksen ja vakauden. Juoksun aikana keho on ylikuormitettu, joten oikea pehmusteen ja vakauden yhdistelmä on tärkeä loukkaantumisriskin vähentämiseksi. Aaltopahvi tarjoaa erinomaisen vaimennuksen jakamalla iskujen voiman suuremmalle alueelle. Aaltotekniikan vakaus saavutetaan kengän ulko- ja sisäpuolen välisellä rakenteellisella erolla, ja se vastustaa siten välipohjan puristumista eniten rasitetuilla alueilla. Aaltolevyn jousituksen ja vakauden perusosat voidaan suunnitella kaikille juoksijoille, ja tuloksena ovat kevyimmät, teknisesti edistyneimmät, suorituskykyiset urheilukengät.

Dynamotion™ Fit

Kenkä, joka liikkuu kanssasi. Uusin Dynamotion Fit-järjestelmä käyttää huipputekniikkaa liikkeen mallintamiseen ja biomekaniikan analysointiin. Tuloksena on kenkä, joka sopeutuu täydellisesti jalan liikkeen yksittäisiin vaiheisiin.

SmoothRide

Teknologia on suunniteltu kiihdytyksen ja hiljentämisen välisen siirtymisen sujuvuuteen juoksun aikana lisäämällä vaimennusta ja joustavuutta. Tämän teknologian avulla Mizuno voi luoda juoksukenkiä, jotka mahdollistavat erittäin mukavan juoksun. Mizunoa pidetään kenkäsuunnittelun ja -tekniikan johtavana tuotemerkkinä, ja SmoothRide on ottanut uuden askeleen kohti maksimaalista nautintoa ja suorituskykyä juoksun aikana.

AIRmesh

AirMesh-materiaali on ilmanvaihtojärjestelmä, joka tarjoaa maksimaalisen hengittävyyden ja siten mukavuuden jaloille.

Premium Insock

Irrotettava anatomisesti muotoiltu pohjallinen tarjoaa erinomaisen istuvuuden, mukavuuden, auttaa pehmustuksessa ja lisää kestävyyttä.

U4icX

Seuraava kehitysvaihe maksimaalisen juoksumukavuuden takaamiseksi. Uusi välipohja on kevyempi kuin ap+, ja siinä on huomattavasti suurempi pehmustuksen tunne ja joustavuus todella mukavaan mutta tehokkaaseen juoksuun.

X10

Kestävä hiilikumi, joka on sijoitettu eniten kuormitettuun osaan, eli pohjan kantapäähän. Sitä käytetään kenkien käyttöiän pidentämiseen.

Arvostelut
Kysymykset
Lisää kysymys
*
*
*
Vastaamme kysymykseesi mahdollisimman pian.

Kukaan ei ole vielä kysellyt tästä tuotteesta
Kokotaulukko
Palautusehdot
Palauttamisen edellytykset Palautus käsitellään 14 päivän kuluessa.
  • Voit palauttaa tuotteet 30 päivän ajan.
  • Jos tarvitset toisen koon tai värin, tee uusi tilaus.
  • Tuotteiden on oltava alkuperäisessä kunnossa, käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa alkuperäisine etiketteineen.
  • Asiakas maksaa palautuskulut.
  • Tavaroiden vaihto ei ole mahdollista.Jos tavarat ovat saapuneet vahingoittuneina tai käytettyinä, sinun on ilmoitettava asiasta asiakaspalveluumme 24 tunnin kuluessa puhelimitse tai sähköpostitse.
Näytä lisää
Toimitusvaihtoehdot
Maksuvaihtoehdot
Placeholder
Placeholder