Black Friday - kuntoilun alennusmyynti ja valtava alennus tuotteista

Black Friday - kuntoilun alennusmyynti ja valtava alennus tuotteista

18. 11. 2021 1 min. luetaan

Vuoden odotetuin ostostapahtuma on vihdoin käynnissä! Oletko valmis oikeaan kardio-shoppailuun? Valitse urheilukenkien, vaatteiden, varusteiden ja tarvikkeiden erikoistarjouksista. Tee itsesi onnelliseksi Top4Fitnessin kanssa ja vie treenisi seuraavalle tasolle. Älä epäröi, aika loppuu kesken.

Alennus kuntoiluvaatteista

Toimivien ja tyylikkäiden urheiluvaatteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Naisten vaatteista löydät alennetut kuntoilu-leggingsit, jotka voit yhdistää täydellisesti urheilurintaliiveihin. Herrat voivat myös nauttia valtavasta valikoimasta miesten kuntoiluvaatteita from popular world brands, from shorts to T-shirts.

Naisten vaatteet     Miesten vaatteet

fitness_clothes

Treenikengät

Oikeat treenikengät voivat tehdä ihmeitä ja myös täydellistää asusi kuntosalille. Hanki miesten tai naisten treenikengät Niken, adidaksen, Reebokin tai Under Armorin valikoimasta ja treenaa täysillä!

Top4Fitness-vinkki:  Haluatko kengän, joka tukee sinua voima- ja kuntosaliharjoittelussa?  Valitse Nike Metcon 7, joka tarjoaa kaiken, mitä toivot harjoittelun aikana.

Naisten kengät     Miesten kengät

fitness_shoes

Varusteet harjoitteluun

Kaikkea edistymistäsi varten. Kello, joka tallentaa suorituksesi. Laukut ja reput, jotta kaikki on yhdessä paikassa. Urheiluravintoa, joka antaa sinulle energiaa ja tukee kunnollista palautumista. Lyhyesti sanottuna kuntoiluvarusteet, joita arvostat jokaisen treenin aikana.

Naisten varusteet     Miesten varusteet

Hanki inspiraatiota