ПРОДАЖБА: 20% отстъпка за обувки TYR Купи сега
Reebok Modern Safari Collection - herätä naisellinen energiasi!

Reebok Modern Safari Collection - herätä naisellinen energiasi!

31. 7. 2022 2 min. luetaan

Suosittu urheilumerkki Reebok esittelee uuden malliston yksinomaan naisille - Reebok Modern Safari.

Naiset pääosassa

Naiset, tytöt, juoksijat, urheilijat. He kaikki ovat hämmästyttäviä olentoja. Tällä mallistolla Reebok haluaa motivoida naisia liikkumaan. Löytämään liikkeen, johon he rakastuvat. Olipa kyse sitten kävelystä, voimaharjoittelusta, ryhmätunneista kuntosalilla tai rennosta päivittäisestä pukeutumisesta.. Se on sinusta kiinni! Anna tilaa naiselliselle vahvuudellesi Modern Safari -malliston avulla. Mitä voit odottaa?

  • liikuntaa varten - legginsit, shortsit, urheilurintaliivit
  • Päivittäiseen käyttöön - verryttelypaidat, verryttelyhousut.

Reebok Modern Safari -mallisto

Reebok Modern Safari

Miksi valita Reebok Modern Safari?

  • Eläinkuviot - Malliston inspiraationa ovat leopardikuviot, jotka vangitsevat naisellisen luonteen - voimaa, villiyttä ja eleganssia.  Jokainen nainen voi olla sellainen kuin haluaa - kunhan vain uskot itseesi ja tavoittelet unelmiasi ja tavoitteitasi.  Anna mennä Reebokin ja Top4Fitnessin kanssa! 
  • Toiminnallisuus ja mukavuus - Mukavat leikkaukset, jotka on valmistettu toiminnallisesta materiaalista, joka mahdollistaa täyden potentiaalin hyödyntämisen myös korkean intensiteetin harjoituksissa.  Laadukkaat materiaalit, jotka poistavat hikeä, pysyvät paikoillaan eivätkä rajoita liikkumista.
  • Värit - beige ja musta klassisen ja minimalistisen tyylin ystäville.  Sininen ja punainen naisille, jotka haluavat tulla nähdyksi ensisilmäyksellä.

Urheilujalkineet

Nykyaikainen safarimallisto tarvitsee kengän, joka on monipuolinen, mukava ja sopii korkean intensiteetin harjoitteluun.  juuri siksi meillä on Reebok HIIT 2.0 - design-urheilukenkä, jonka suorituskykyyn voit luottaa 100-prosenttisesti.

Reebok_HIIT_2.0

 

Näytä villi ja rajoittamaton henkesi Modern Safari -mallistossa ja tule siksi, mikä haluat olla!

Saatavana Top4Fitnessiltä.